Pussiruoka 2.0

Italianpata ei ole oikeasti kotoisin pussista, vaan sen voi tehdä myös tuoreista raaka-aineista!

Seikkailijat: Valitkaa suosikkipussiruokanne ja tehkää se itse alusta alkaen aidoista ja oikeista raaka-aineista. Miettikää yhdessä, teettekö seuraavalla retkellä pussipastaa vai itsetehtyä ruokaa?

Tarpojat: Jakakaa vartio puoliksi ja valmistakaa kahta eri ruokaa: osa vartiosta tekee pussiruokaa, loput tekevät samaa ruokaa oikeista raaka-aineista. Vertailkaa ja pisteyttäkää molemmat vaihtoehdot ja katsokaa, kumpi aterioista voitti (kokkausaika, maku, ravintosisältö, ulkonäkö, hinta). Pohtikaa molempien vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia. Kumpaa teette seuraavalla retkellä?
 

Vinkit ja linkit:

Tarvikkeet:

  • ruoanlaittovälineet
  • raaka-aineet valmistettavaan ruokaanne
  • sammutuspeite