Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt! Roihu-leiri järjestetään 20.–28.7.2016 Hämeenlinnan Evolla.

Leirin ilmoittautumisaika päättyi 24.4. Laskut ilmoittautuneille lähetetään toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana.

Käythän vielä tarkistamassa ilmoittautumisesi, jotta kaikki antamasi tiedot ovat varmasti oikein! Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumisen tarkistamiseen löydät täältä.

Ilmoittautuminen Home Hospitality -isäntäperheeksi

Roihulle on tulossa suuri joukko kansainvälisiä vieraita ympäri maailmaa. Home Hospitalityssa eli perhevierailussa suomalaiset avaavat kotiensa ovet näille leirivieraillemme! Perhevierailu järjestetään ennen leiriä, la 16.7. - ke 20.7.

Isäntäperheeksi voit ilmoittautua lähettämällä perheenne tiedot suoraan HH-päällikölle osoitteeseen anita.isokaanta@roihu2016.fi. Kerro meilissä yhteystietosi (puhelinnumero perheen yhteyshenkilölle), majoitusosoite, montako voitte majoittaa, mahdolliset lapset ja lemmikit sekä perheenne erikoisruokavaliot. Huomaathan, että alle 18-vuotiaat vieraat majoitetaan aina pareittan, aikuiset voivat saapua yksinkin.

Lue lisää Home Hospitality -perhevierailuista täältä!

Ilmoittautuminen rakennus- ja purkuleirille

Roihu ei toteudu ilman rakennus- ja purkuleiriä: leiri rakennetaan ja alueen rakennelmat pystytetään yhdessä vapaaehtoisvoimin ja leiriä varten pystytetyt rakennelmat vastaavasti puretaan samalla periaatteella leirin jälkeen. Tule mukaan varmistamaan leiriläisille timanttinen elämys sekä nauttimaan Roihu-fiiliksestä jo ennen leiriä ja sen jälkeen!

Rakennus- ja purkuleirille voi osallistua, vaikka itse leirille ei pääsisikään. Osallistuminen on kaikille ilmaista – lue lisää täältä!

Ilmoittautuminen päiväleirille

Mikäli et pääse Roihulle koko ajaksi, voit myös saapua päiväleiriläiseksi; päiväleirin hinta on 35 euroa/vuorokausi.

Päiväleirille ilmoittautuminen etukäteen ei valitettavasti ole enää mahdollista, mutta uusia osallistujia otetaan vastaan vielä leiriportilta koko leirin ajan. Päiväleiriläiseksi voivat portilta saapua vaeltajat ja aikuiset. Myös portilta tulijoilta edellytetään osallistumista leirin tekemiseen eli pestissä toimimista. Pestejä jaetaan Roihun työvoimatoimistossa eli Kehittämössä, mutta pestistä voi myös sopia suoraan pesti-esimiehen kanssa jo ennen leirille saapumista. Mikäli portilta tulijalla on mukanaan perheleiri-ikäisiä lapsia, pätee perheen pestissä toimimiseen samat edellytykset kuin ennakkoon ilmoittautuneillekin: toisen perheen tai kokoonpanon aikuisista tulee toimia täysiaikaisessa pestissä toisen huolehtiessa lapsista.

Huom! Portilta pääsee leirin käynnistyttyä, mikäli 17 000 päiväosallistujan määrä ei ole ylittynyt – ylittymisestä tiedotetaan Roihun nettisivuilla viimeistään täyttymistä edeltävänä päivänä klo 18. Portti-ilmoittautujille ei valitettavasti ole tarjolla erityisruokavalioiden mukaista ruokaa eikä haluttua nukkumispaikkaa voida välttämättä taata: portilta tulijan tulee sopia nukkumispaikastaan ensisijaisesti oman leirilippukunnan kanssa.

Lue lisää päiväleiristä täältä!

Nähdään Roihulla!

P.S. Käy myös tekemässä oma roihumainen profiilikuvasi ja näytä muillekin olevasi liekeissä!

Kuva: Mika Holm