Kehittämö

Kehittämön toiminta Roihulla

Kehittämö on leirin työvoimatoimisto ja samoajien tukipiste. Kehittämö sijaitsee palvelukeskuksessa leiritoimiston läheisyydessä ja palvelee kahdella luukulla leirin jokaisena päivänä 8.30-20, yhteisten ohjelmien päivinä 8.30-18.30.​

Kehittämö on jatkumoa Pestikehittimelle, eli tiivistetysti: kaikki pesteihin, perehdytykseen, samoajien aktiviteetteihin ja virvatuliin liittyvät asiat ovat Kehittämön porukan alaa ja Kehittämö auttaa näissä.

Aikuisia ja vaeltajia palvelemme kaikissa pesteihin ja perehdytykseen liittyvissä asioissa. Oli kyseessä sitten tekemisen puute, oman pestin sopimattomuus tai muu suuri tai pieni murhe, on Kehittämö silloin apuna.

Myös samoajien kannattaa painaa Kehittämön sijainti mieleensä. Samoajat saavat apua pestaukseen, aktiviteetteihin ja virvatuliin liittyvissä asioissa. Kehittämön luukulle saa tulla toki muutenkin jos murhe painaa tai ilo pakahduttaa.

Kuten muutkin leiriläiset, KV-vieraat voi ohjata Kehittämöön pesteihin ja samoajaohjelmaan liittyvissä asioissa. Kehittämöstä apua saavat tekijöiden lisäksi myös kympit, mestarit, päälliköt ja johtajat. Kun omat voimavarat uhkaavat loppua, kannattaa tulla vierailulle oli kyse sitten jaksamisesta pestissä tai jos haluat toisen ihmisen näkemyksen johonkin asiaan. Kehittämön rinnalla toimii varavoimatiimi, johon kuuluu 10 kokenutta ja kaiken nähnyttä johtajaa.

Kehittämössä sinua auttavat:

Laura ja Tina (pestimestarit), Liina (samoajapestimestari), Tuula (perehdytysmestari), Anna (samoajakokemusmestari), Emma (virvatulimestari), Mikko (samoajapestikymppi; IT tuki) ja Taru (HRM-päällikkö). Lisäksi mukana menossa on joukko ​leirinaikaisia tekijöitä.

Tervetuloa vierailulle!

Kehittämön toiminta rakennusleirillä

Kehittämö on rakennusleirin eli tuttavallisemmin "raksan" työvoimatoimisto ja siksi olennainen osa myös raksan toimintaa. Päätoimipiste sijaitsee aivan palvelukeskuksen vieressä, joten raksalle tulijoiden on helppo ilmoittautuessaan käydä samalla hakemassa itselleen hommia. Lisäksi Kehittämöllä on raksalla kaksi muutakin pistettä, jolloin uusien tehtävien hakeminen on helppoa eikä yhdelle luukulle synny ruuhkaa.

Kehittämö on raksan aikana auki aamusta iltaan. Meillä on käytössämme työsuunnitteluun tarkoitettu ohjelma, josta näemme jatkuvasti tilanteen, mitä tehtäviä on auki ja paljonko niissä tarvitaan väkeä. Myös raksan mestarit käyttävät samaa ohjelmaa. Sen avulla pystymme reaaliajassa yhdistämään työt ja niiden tekijät.

Raksan ajan Kehittämössä sinua palvelevat: perjantaista alkaen Tina ja Laura, sunnuntaista eteenpäin lisäksi Liina ja Mikko.

Lisätietoja Kehittämön toiminnasta raksalla ja leirillä antavat HRM-päälliköt Emilia Koivuniemi ja Taru Heikkinen.