Besöksdag 24.7.2016

Välkommen på besök till Roihu-lägret.

Besöksdagen ordnas söndagen 24.7 kl. 9-19, då vi ser fram emot 10 000 besökare på lägerområdet.

För att allt skall löpa så smidigt som möjligt, är besöksdagen uppdelad i fem skift: kl. 9-15, kl. 10-16, kl. 11-17, kl. 12-18 och kl. 13-19. Biljetterna säljs till ett visst skift.

Biljetter

Ett begränsat antal biljetter släpps enbart för förhandsförsäljning 23.5 kl. 12.00, och finns till salu fram till 26.6 eller tills biljetterna är slut. Biljetterna säljs via Ticketmaster. Det är inte möjligt att köpa biljetter vid lägerporten, parkeringsplatserna eller vid samlingsplatsen i Tavastehus.

Biljettpriset är 20 €/person. För 0-7 -åringar skall en gratisbiljett reserveras. Parkeringen kostar 30 €/fordon på ett övervakat område. Parkeringsavgiften betalas i samband med biljettköpet. Till biljettpriset tillkommer biljettjänstens serviceavgift (1,50/2,50 €). Obs! Ticketmaster debiterar serviceavgift på varje biljett, också på barnbiljetterna som annars är gratis. Läs mer om ankomstalternativen.

Biljetten berättigar till besöket och lägerupplevelsen, transport från parkeringsplatsen i närheten eller från Tavastehus till lägerområdet och tillbaka, samt en matsäck. Besökstiden på lägret är 5 h och var och en ansvarar själv för att de angivna tiderna följs.

Köp biljetter till besöksdagen

Program

På besöksdagen får du se och gå runt på lägerområdet, känna Roihu-stämningen, se över 16 000 människors boningar samt uppleva en internationell stämning, eftersom var femte deltagare är utlänning! Det utlovas program av såväl de internationella deltagarna som program ordnat av lägerorganisationen.

Caféerna och kioskerna betjänar både kaffe- och sötsugna besökare och lägerdeltagare. I affärerna kan man hitta lägerprylar och utfärdsutrustning. Företagen i närområdet erbjuder också sina tjänster till besökarna.

Besöksdagen kommer att vara en upplevelse både för lägerdeltagaren och för besökaren. Det lönar sig att packa med en egen vattenflaska och mugg, kläder och skor enligt väder och en handfull tålamod och gott humör för det kommer att vara väldigt mycket människor på området.

Välkommen med för att uppleva Roihu-stämningen!

Foto: Roman Heimhuber / Roverway 2012