Roihuradion

Roihu har en egen radiostation! Roihuradion har nöjet att presentera program för er från morgon till kväll.

Lyssna på oss på FM-frekvensen 107,9 MHz eller via webbradion

Radioprogrammen sänds dagligen mellan kl.9 och 17. Dessutom sänds specialprogram på lördag kväll 23.7 och på Konstens Natt tisdagen 26.7.

Roihuradion på Facebook här.

Morgonkaffe kl. 9-12Alli ja Camilla

Anmäl dig eller din kompis på en första date i radion eller tipsa om ett scoutpar till en kärlekskvart. Följ med och lyssna på de internationella deltagarnas lägererfarenheter och intervjuer om scoutpolitikens brännheta samtalsämnen. Varje dag får ni även höra nya avsnitt av följetången!

Alli och Camilla är med dig på morgonkaffet.

 

Middagspass kl. 12-15Emma ja Immu

Vill du önska en låt som ska spelas för bespisningsteamet? Eller för den Schweizare du träffade i vattendalen? Middagspassets team ser till att din hälsning kommer fram! Roihuradions middagspass bevakar lägrets alla evenemang och raporterar om förra nattens hyss och berättar om ledarcaféets hetaste skvaller. I middagspasset får du även nys om serviceuppdrag som du inte ens kunnat ana om.

Varje dag kl. 13.15 bjuder vi på 10 minuter av radioaktivt Mellanmål - ratta in Roihuradio!

Middagspasset håller Emma och Immu i.
 

Ute och svävar kl. 15-17Pyry ja Aleksi

I eftermiddagens sändning är vi nära naturen och så får vi smaka på någonting sött! Det dagliga programmet kommer att handla om utfärder, utfärdsmål och utrustning. I sändningen kommer ni även att få bekanta er med lägrets alla caféer och deras utsökta läckerheter.
Om du missade morgonkaffets följetång har du chansen att få höra den i eftermiddagssändningen.

Pyry och Aleksi är ute och svävar. 


I varje sändning har vi också tävlingar. Delta och vinn fantastiska priser. Du hittar radion i de sociala medierna #roihuradio.

Roihuradion logo

I samarbete: 

Digita, Radio Nova och KISS.
 

Radio Novan logo

Radio Cityn logo

Iskelmän logo

KISS logo