Eriskummallisimmat leiriaktiviteetit

Eriskummallisimmat leiriaktiviteetit

Noora Kankare 26.7.2016
By Noora Kankare 11 kuukautta sitten
Solmuja, ensiapua, uintia... Perinteisen kesäleiritekemisen lisäksi Roihulla on liuta mitä mieleenpainuvimpia aktiviteetteja, ja nyt me esittelemme niistä muutaman.

Tiskisäbä

Tarpojien Minälaakson Sporttirambo-ohjelmasta löytyy tiskisäbää! Onko mieleesi koskaan tullut, millaista olisi pelata sählyä tiskiharjoilla? Roihulla sitäkin voi kokeilla!

Tarpojatytöt pelaamassa sählyä tiskiharjoilla

 

MetsäkuntosaliPartiolainen treenaamassa

Keitaan tavallinen kuntosali tarjoaa mahdollisuuden säännölliseen treenaamiseen leirillä, mutta samoajat voivat kokeilla myös metsäisempää versiota. Kukapa ei haluaisi kohottaa kuntoaan tutuilla välineillä lintujen laulussa ja metsän tuoksussa? Metsäkuntosalin löydät samoajien Hyvinvointi-ohjelmasta.

Perinnekulttuuri

Vaikka partiolaiset pääosin viihtyvätkin ulkona, eivät läheskään kaikki ole koskaan esimerkiksi olleet heinätöissä. Varmasti kokeilemisen arvoista. Voit ainakin testata, pitääkö sananlasku "helppoa kuin heinänteko" paikkansa! Perinnekulttuuri-aktiviteetin löydät tarpojien Elämyslaaksosta.

Tarpojat heinätöissä

KalevalasketsitTarpoja esittämässä Väinämöistä

Voisiko vanhasta Väinämöisestä heittää vaihteeksi vähän läppää? Tule kokeilemaan ja tuo Suomen kansalliseepos uusiin raameihin improvisaation tai valmiiksi suunnitellun näytelmän avulla!

Kuvat: Noora Kankare