Postia Hilla-mopsille

Postia Hilla-mopsille

Silja Aunola 27.7.2016
By Silja Aunola 11 kuukautta sitten
Roihun samoajien elämyslaaksossa majailee jos jonkinmoisia eläimiä. Niistä kuitenkin suosituin taitaa olla Hilla-mopsi, joka on saanut leirille postissa noin 20 kirjettä ja paljon postikortteja.

Hilla-koira makaa viltilläRoihun posti on täyttynyt kirjeistä ja korteista, mitä on saapunut läjäpäin elämyslaaksoon. Ensikuussa kolme vuotta täyttävä Hilla-koira on tullut kuuluisaksi Facebook -sivunsa kautta ja nyt postia Hillalle lähettävät sukulaisten ja tuttavien lisäksi facebook-seuraajat. Postissa Hillalle toivotetaan yleensä tsemppiä ja voimia leiriarkeen, tälläinen kuumuushan voi pienelle koralle olla hyvinkin raskasta. Hillalle luetaan joka ilta ääneen koiralle saapunut posti. Kynä ei pysy Hillan tassussa, joten hän kiittää postia lähettäneitä vasta leirin jälkeen sosiaalisen median kautta.

Hilla vaikutti rauhalliselta ja ehkä hieman kuumuuden lamauttamalta pikku koiralta. Hän ei kuitenkaan  ole juuri kiinnostunut postista, Hillan hoitaja kertoi. Toimitus arveli, että herkkujen lähettäminen olisi herättänyt Hillan mielenkiinnon paremmin.

Hillan vieraskirjaan oli kirjoitettu sivu sivun perään terveisiä ja toivotuksia koiralle. Mopsin omat lastenrattaat oli parkkeerattu Hillan telttapaikan viereen, mistä löytyi myös Hillalle lähetettyjä postikortteja pyykkinaruun ripustettuina. Toimitus toivottaa Hillalle mukavaa loppukesää ja ilosia hetkiä postin parissa!

Kuva: Johanna Korhonen