Roihun leirisuora on kuin pieni kaupunki

Roihun leirisuora on kuin pieni kaupunki

Siiri Asumalahti 27.7.2016
By Siiri Asumalahti 11 kuukautta sitten
Roihun leirisuoralla tapahtuu monenlaista.Yhteistyökumppanien pisteillä kumppanikylässä voi tutustua erilaisiin yrityksiin, ja löytyypä sieltä myös samoaja-ohjelmaa.

Roihun leirisuora on kuin oma pieni kaupunkinsa, jossa tapahtuu koko ajan. Kumppanikylässä Roihun yhteistyökumppanien pisteillä pääsee tutustumaan erilaisiin yrityksiin, osallistumaan kilpailuihin ja suorittamaan hauskoja haasteita. Leirisuoralla on jatkuvasti paljon ihmisiä, eikä pisteillä ole koskaan tyhjää.

Kumppanikylän pisteiden lisäksi leirisuoralla on myös ohjelmaa kaikenikäisille. Samoajille löytyy maailmankylä, jossa voi muun muassa maalata leiri-ikonin tai oppia Kiinalaisesta kalligrafiasta. Maailmankylän lisäksi samoajia varten leirisuoralla on Samoajacorner, jossa voi lainata kirjan elävästä kirjastosta tai jäädä kuuntelemaan siellä järjestettäviä seminaareja.

Leirisuoralta löytyy ohjelmaa myös muillekkin kuin samoajille. Sieltä löytyvät muun muassa graffitityöpaja sekä Front Stage, jossa järjestetään ohjelmaa aika ajoin. Leirisuoran eteläpäästä taasen löytyy muotitietoisen partiolaisen mekka, eli leirikauppa Indie, jossa myydään erilaisia tyylikkäitä vaatteita ja muita Roihu-tuotteita.

Suoran varrella olevat kolme kahvilaa, Tauko, Live ja Tempo, palvelevat asiakkaitaan aamusta iltamyöhään ja jokainen suoralla käynyt voikin todeta että kauppa käy miltei mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Kahvilat ovat nimittäin täynnä asiakkaita ja henkilökunnalla riittää tekemistä. Myös kolme jäätelökioskia ovat suosittuja kohteita, ainakin pitkien jonojen perusteella.

Samoajaikäinen Alexandra Marinov Rauman Karimosta kertoo pitävänsä leirisuorasta todella paljon. "Lempipaikkani siellä on Samoajacorner", Alexandra toteaa.