Viimeisen kokonaisen leiripäivän tunnelmia

Viimeisen kokonaisen leiripäivän tunnelmia

Noora Kankare 27.7.2016
By Noora Kankare 11 kuukautta sitten
Huomenna koittaa jo Roihun lähtöpäivä. Viimeinen ilta tulee huipentumaan ainakin huikeisiin päättäjäisiin. Millaisissa tunnelmissa leiriläiset ovat lähdössä leiriltä?

Samoajat Lisa Ignat ja Oona Mikkola, Mikaelin Sinikellot

Lisa ja Oona”Olisin voinut jäädä vielä pidemmäksikin aikaa”, Oona (kuvassa vasemmalla) kertoo. ”On ollut ihan kivaa, mutta ei oikeastaan tunnu haikealta lähteä kotiin”, Lisa lisää. Oona on ollut pestissä avoimessa päiväkodissa. Hän oli myös Japanin Jamboreella viime kesänä, joten suurista leireistäkin on aiempaa kokemusta. Lisa taas on viettänyt pestinsä kv-toimistolla ja Roihu on ollut suurin leiri jolla hän on ollut. Tytöt olisivat odottaneet hieman enemmän ohjelmaa. ”Samoajaohjelmaan oli vähän vaikeaa päästä mukaan”, he kertovat. ”Parasta on kuitenkin ollut nähdä vanhoja kavereita ympäri Suomea ja uusia kavereitakin on tullut.”

Perheleiriläiset Hanna ja Jaakko Korteniemi, Limingan Niittykärpät sekä Ella, Fanni ja Eeli

Hanna liittyi partioon vasta muutama vuosi sitten eikä ole aiemmin ollut Hanna, Jaakko ja lapsetsuurleirillä eikä myöskään leireillyt lasten kanssa. Odotukset ovat täyttyneet ja hän on lähdössä leiriltä hyvillä mielin. Jaakko taas on ollut partiolainen jo pitkään ja hän onkin toiminut leirilippukuntansa varajohtajana. Hannan ja Jaakon mielestä leirillä on ollut hyvä tunnelma ja ”B-P-spirit”. Lasten lempparijutuiksi ovat nousseet huivikoristeiden teko sekä Riehun oma leiripaita. Perheleirin ohjelmista Muumi-ohjelmat sekä rento Metsäkirjasto ovat olleet suosikkeja.

Kuvat: Noora Kankare