Vaeltajien ohjelma

Vaeltajien ohjelmakaavio

Vaeltajien ohjelmakaavio löytyy täältä!

Ohjelmalaakso Majavanpesä

Majavanpesä on vaeltajien ohjelmalaakso, josta löytyy tekemistä jokaisena leiripäivänä. Majavanpesässä on tarjolla sekä ohjattuja aktiviteetteja että vapaamuotoista oleskelua mm. Black Magic Caféssa. Tarkempaa tietoa aktiviteettien sisällöstä löytyy luotsaustyökalusta, ​ohjelmakaaviosta sekä vaeltajaohjelman infopisteeltä Promenadilta. Aktiviteetit vaihtuvat päivittäin ja suurin osa aktiviteeteista on tarjolla vain muutaman kerran leirin aikana. Aktiviteettien aikataulu eli ohjelmakaavio liitteenä. Vaeltajaohjemaan Majavanpesään voit tulla nauttimaan rennosta hengailusta pelien, musiikin ja lukemisen merkeissä yksin tai yhdessä. Majavanpesä on avoinna jokaisena leiripäivänä klo 10-24.

Vaeltajaohjelman teemat ovat Erä, Hyvinvointi ja Vaikuttaminen, joista jokaisesta on päivittäin tarjolla monipuolinen valikoima aktiviteetteja. Parhaan käsityksen tarjonnasta saa vaeltajien ohjelmakaaviosta, jossa aktiviteettien aikataulu on esitetty teemoittain. Ohjelmakaaviosta on hyvä tarkistaa kiinnostavimpien aktiviteettien ajankohta, jotta et työvuoroltasi tai muilta menoiltasi missaa leirin houkuttelevimpia aktiviteetteja.

Take away -aktiviteetit

​​Aina ei riitä aikaa lähteä katsomaan Majavanpesän tarjontaa. Silloin voi käydä hakemassa take away -aktiviteetin! Take away -aktiviteetit ovat lyhyitä tai kestoltaan joustavia aktiviteetteja, joita voi suorittaa itse haluammallaan porukalla. Take away -aktiviteetteja on tarjolla kahviloissa, alaleireissä, Keitaalla sekä vaeltajaohjelman infopisteellä Promenadilla. Take away -aktiviteetteja on useita erilaisia, ja niiden tarjonta vaihtuu päivittäin.​​

Osaamismerkki

Kaikki Roihulle osallistuvat vaeltajat voivat hakea pestinsä mukaista osaamismerkkiä. Osaamismerkki on kuin virtuaalinen hihamerkki ja sen avulla on helppo kertoa omasta osaamisesta muille. Lyhyttä eli leirin aikaista pestiä tekevälle on tarjolla Vapaaehtoisena tapahtumassa -osaamismerkki. Pidempää pestiä tekeville on Osaamista vapaaehtoistyöstä -merkki. Pidemmällä pestillä tarkoitetaan pestiä, joka kestää pidempään kuin leirin ajan.

Lisää tietoa osaamismerkeistä saat RoihuAkatemiasta.

Vaeltajien työelämäpä​ivä 25.7.

RoihuAkatemia ja vaeltajakasvatus järjestävät yhteistyössä vaeltajien työelämäpäivän maanantaina 25.7.2016. Partiomaiset työelämämessut alkavat aamu​päivällä innostavien puhujien johdolla, ​​​kun Vincit Oy:n Mikko Kuitunen ja muut työelämän paalupaikoilla seisovat partiolaiset kertovat oman tarinansa. Iltapäivällä vaeltajat saavat käytännön vinkkejä partio-osaamisen hyödyntämisestä työelämässä ja muihin urakehityksen ja työelämän kysymyksiin toiminnallisissa työpajoissa. Päivä huipentuu kouludiscoon.

Päivän tarkempi aikataulu ja RoihuAkatemian lukujärjestys julkaistaan RoihuAkatemian verkkosivuilla. Seuraa myös ilmoitustauluja ja leirilehteä!